Categorii

uleiuri motociclete, ulei motor, uleiuri motor

 

BEL-RAY


De peste 60 de ani, produsele Bel-Ray si-au dovedit calitatea stabilind cele mai inalte standarde de performanta.
Bel-Ray a fost primul care a introdus un ulei de motor sintetic pentru motociclete in 2 timpi care nu produce fum.
Uleiurile de motor Bel-Ray nu doar lubrifiaza piesele in miscare ale motocicletei sau ATV-ului, ci si trezeste motorul la viata.

 

Cauta pe site-ul producatorului gama de ulei de motor care se potriveste la motociclete ta.

CAUTARE DUPA MOTOCICLETA

 

ULEIURI MOTO 4 TIMPI

 

BEL-RAY EXS FULL SYNTHETIC ESTER 4T

Bel-Ray EXS Full Synthetic Ester 4T este un ulei moto premium full-sintetic, in a carui compozitie se regasesc hidrocarburi sintetice si esteri de cea mai buna calitate in combinatie cu aditivi antiuzura, rezistenti la presiune ridicata si la forfecare pentru a face fata solicitarilor in aplicatiile de inalta performanta. Reduce temperatura si imbunatateste randamentul motorului. Indeplineste cerintele de performanta ale API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

 

Bel-Ray EXS Synthetic Ester 4T

BEL-RAY THUMPER RACING SYNTHETIC ESTER BLEND 4T

Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T este un ulei moto de curse performant ce combina esteri sintetici de inalta calitate si uleiuri cu baza minerala, bogat rafinate, special conceput pentru motoarele monocilindrice multivalve de curse. Ofera o protectie maxima antiuzura valvelor, segmentilor, pistoanelor si cilindriilor. Acesta permite utilizarea la maximum a potentialului motorului si asigura o functionare performanta a ambreiajului. Respecta standardele API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

 

Bel-Ray Thumper Racing Synthetic Ester Blend 4T

BEL-RAY EXP SYNTHETIC ESTER BLEND 4T

Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend 4T este un ulei de motor semi-sintetic ce combina uleiuri sintetice de calitate superioara cu uleiuri cu baza minerala, atent selectionate, asigurand cel mai inalt grad de protectie tuturor motocicletelor in 4 timpi. Contine aditivi speciali ce impiedica ruperea peliculei de ulei la temperaturi si turatii inalte. Indeplineste cerintele de performanta ale API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

 

Bel-Ray EXP Synthetic Ester Blend 4T

BEL-RAY EXL MINERAL 4T

Bel-Ray EXL Mineral 4T este un ulei de motor mineral premium pentru motocicletele in 4 timpi. Indeplineste cerintele de performanta ale API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

 

Bel-Ray EXL Mineral 4T

BEL-RAY ATV TRAIL MINERAL 4T

Bel-Ray ATV Trail Mineral 4T cu sistemul “Rust Defence” este un ulei multigrad premium conceput special pentru a satisface cerintele specifice motoarelor de ATV, Quad sau UTV. Este recomandat atat motoarelor racite cu lichid, cat si celor cu aer. Tehnologia speciala “Rust Defence” protejaza componentele interioare impotriva depunerilor, oferind o protectie de neegalat motorului. Contine aditivi speciali antiuzura pentru a prelungi durata de viata a motorului.

 

Bel-Ray ATV Trail Mineral 4T

BEL-RAY SCOOTER SYNTHETIC ESTER BLEND 4T

Bel-Ray Scooter Synthetic Ester Blend 4T este un ulei de motor semi-sintetic ce combina uleiuri sintetice de calitate superioara cu uleiuri cu baza minerala atent selectionate, oferind cel mai inalt grad de protectie pentru toate motoarele de scutere in 4 timpi. Contine aditivi pentru mentinerea un index de vascozitate stabil si satisface cerintele API SM si JASO MA2. Destinat motoarelor in 4 timpi, racite cu lichid sau aer si echipate cu ambreiaj umed.

 

Bel-Ray Scooter Synthetic Ester Blend 4T

ULEIURI MOTO V-TWIN

 

BEL-RAY V-TWIN SEMI-SYNTHETIC

Bel-Ray V-Twin Semi-Synthetic este un ulei moto semi-sintetic, special conceput pentru a satisface cerintele specifice motoarelor V2 de capacitate cilindrica mare. Combina beneficiile uleiurilor full-sintetice cu pretul accesibil al uleiurilor cu baza minerala.

 

Bel-Ray V-Twin Semi-Synthetic

BEL-RAY V-TWIN MINERAL

Bel-Ray V-Twin Mineral este un ulei moto mineral multigrad special creat pentru motocicletele V2 in 4 timpi. Are un index de vascozitate inalt si o volatilitate scazuta oferita de uleiurile cu baza minerala atent selectionate.

 

Bel-Ray V-Twin Mineral

ULEIURI MOTO 2 TIMPI

 

BEL-RAY H1-R RACING 100% SYNTHETIC ESTER 2T

Bel-Ray H1-R Racing 100% Synthetic Ester 2T este cel mai performant ulei moto sintetic racing formulat special pentru motoarele in 2 timpi cu power valve. Esterii sintetici 100% protejaza suprafetele metalice si previn uzura in toate motoarele in 2 timpi. Arderea curata previne formarea rezidurilor de carbon in camerele de combustie si mecanismele power valve. H1-R mentine motorul curat si performant, chiar si in cele mai solicitante conditii de curse. Nu se recomanda motoarelor care functioneaza cu metanol.

 

Bel-Ray H1-R Racing 100% Synthetic Ester 2T

BEL-RAY SI-7 SYNTHETIC 2T

Bel-Ray Si-7 Full Synthetic 2T este un ulei moto sintetic special conceput pentru a fi utilizat atat in cazul motoarelor cu sistem de ungere automat cat si in amestec. Formula sa speciala reduce fumul si rezidurile de carbon, oferind in acelasi timp cel mai inalt nivel de protectie pentru toate motoarele in 2 timpi. Bel-Ray Si-7 satisface cerintele JASO FD si ISO-L-EGD, asigurand cel mai inalt nivel de performanta si o viata mai lunga motorului.

 

 Bel-Ray Si-7 Synthetic 2T

BEL-RAY SL-2 SEMI-SYNTHETIC 2T

Bel-Ray SL-2 Semi-Synthetic 2T este un ulei de motor semi-sintetic pentru motocicletele in 2 timpi. Reduce fumul si previne aparitia depunerilor de carbon, asigurand o viata mai lunga si mai performanta motorului. Indeplineste standardele JASO FD si ISO-L-EGD, asigurand cel mai inalt nivel de protectie motorului. Recomandat pentru motoarele cu sistem de ungere automat sau in amestec.

 

Bel-Ray SL-2 Semi-Synthetic 2T

BEL-RAY 2T MINERAL

Bel-Ray 2T Mineral este un ulei moto special creat pentru motoarele de capacitate cilindrica mica, in 2 timpi. Recomandat pentru motoarele cu sistem de ungere automat sau in amestec, reduce depunerile, fumul si uzura motorului, imbunatatind performanta si fiabilitatea.

 

Bel-Ray 2T Mineral

BEL-RAY SCOOTER SEMI-SYNTHETIC 2T

Bel-Ray Scooter Semi-Synthetic 2T este un ulei de motor semi-sintetic special conceput pentru motoarele scuterelor in 2 timpi, racite cu lichid sau aer. Formula sa speciala contine aditivi sintetici de calitate ce duc la o ardere curata, previn griparea cuzinetilor si colmatarea bujiei.

 

Bel-Ray Scooter Semi-Synthetic 2T

ULEIURI DE TRANSMISIE

 

BEL-RAY GEAR SAVER HYPOID

Bel-Ray Gear Saver Hypoid contine aditivi de ultima generatie pentru a oferi protectie de neegalat transmisiilor cardanice si transmisiilor finale, inclusiv diferentialelor cu alunecare limitata. Satisface sau depaseste standardele API GL-4 si GL-5. Nu se recomanda aplicatiilor cu ambreiaj umed.

 

Bel-Ray Gear Saver Hypoid

BEL-RAY GEAR SAVER

Bel-Ray Gear Saver este un ulei de cutie conceput pentru cerintele unice ale transmisiilor de motocicleta echipate cu ambreiaj umed. Bel-Ray Gear Saver asigura o racire optima a placilor de ambreiaj si imbunatateste functionarea acestora. Creste durata de utilizare a ambreiajului, protejand in acelasi timp si pinioanele din cutia de viteze impotriva uzuri.

 

Bel-Ray Gear Saver

ULEIURI FURCA SI AMORTIZOR

 

BEL-RAY HIGH PERFORMANCE

Bel-Ray High Performance este un ulei de furca dezvoltat pentru suspensia fata, inclusiv furcile care utilizeaza cartus si sistem dual chamber. Prin utilizarea uleiurilor cu baza minerala de vascozitate inalta, atent selectionate, se reduce efectul de fading permitand o functionare optima intr-un interval larg de temperatura.

 

Bel-Ray High Performance

BEL-RAY HVI RACING

Bel-Ray HVI Racing este un ulei de suspensie special creat pentru amortizoarele spate cu gaz sub presiune. Formula imbogatita cu aditivi rezistenti la presiune extrema reduce uzura componentelor in aplicatiile solicitate in regim de curse. Acest ulei cu Index de Vascozitate inalt furnizeaza tuturor amortizoarelor de curse o functionalitate precisa si consistenta, asigurand in acelasti timp si o protectie maxima impotriva uzurii.

 

Bel-Ray HVI Racing

LICHID DE RACIRE

 

BEL-RAY MOTO CHILL RACING COOLANT

Bel-Ray Moto Chill Racing Coolant este un lichid de racire ce utilizeaza o formula propilenglicol non-toxica, conceputa special pentru un transfer de caldura optim si o racire mai rapida in timpul functionarii motorului. Protejaza impotriva coroziunii si imbunatateste durata de viata a sistemulul de racire, inclusiv a componentelor din aluminiu sau magneziu. Cel mai performant lichid de racire – potrivit pentru cele mai exigente conditii de curse. A nu se dilua, este gata de folosire.

 

Bel-Ray Moto Chill Racing Coolant

LICHID DE FRANA

 

BEL-RAY SUPER DOT 4

Bel-Ray Super DOT 4 este un lichid de frana ce depaseste specificatiile FMVSS Sec. 571.116 DOT 4, SAE J1703 si ISO 4925. Se poate amesteca cu lichidele ce indeplinesc specificatiile DOT 3 sau DOT4. A se utiliza in sistemele cu actionare hidraulica de ambreiaj si franare cu disc sau cu tambur, cu exceptia sistemelor ce utilizeaza lichid cu baza minerala(LMH). Punct de fierbere: Uscat 230°C, Umed 155°C.

 

Bel-Ray Super DOT 4

BEL-RAY SILICONE DOT 5

Bel-Ray Silicone DOT 5 este un lichid de frana siliconic ce depaseste standardele FMVSS Sec. 571.116 DOT5. Se poate amesteca doar cu lichidele ce indeplinesc aceste specificatii. A nu se amesteca DOT 5 cu DOT 4 sau DOT 3. Poate fi utilizat pentru a inlocui DOT 3 sau DOT 4 doar dupa ce sistemul a fost golit. Se utilizeaza pentru sistemele de franare hidraulice sau pe tambur, cu exceptia celor care utilizeaza lichid cu baza minerala (LMH). Punct de fierbere: Uscat 260°C, Umed 185°C.

 

Bel-Ray Silicone DOT 5

ULEIURI FILTRU AER

 

BEL-RAY FOAM FILTER OIL

Bel-Ray Foam Filter Oil este un ulei destinat vehiculelor de strada, off-road sau curse care folosesc filtre de aer din spuma. Tehnologia inovativa Bel-Ray a permis dezvoltarea unui ulei unic pentru filtrele de aer din spuma. Este usor de aplicat si imbunatateste fluxul de aer. Formula ultra-vascoasa creaza o bariera de ulei ce capteaza microparticulele care pot dauna motorului. Bel-Ray Foam Filter Oil este rezistent la apa si previne infundarea filtrului de aer in conditii de umidiitate.

 

Bel-Ray Foam Filter Oil

BEL-RAY FOAM FILTER OIL SPRAY

Bel-Ray Foam Filter Oil Spray este un ulei sub forma de spray destinat vehiculelor de strada, off-road sau curse care folosesc filtre de aer din spuma. Tehnologia inovativa Bel-Ray a permis dezvoltarea unui spray unic pentru filtrele de aer din spuma. Formula ultra-vascoasa creaza o bariera de ulei ce capteaza microparticulele care pot dauna motorului. Bel-Ray Foam Filter Oil Spray este rezistent la apa si previne infundarea filtrului de aer in conditii de umiditate.

 

Bel-Ray Foam Filter Oil Spray

BEL-RAY FIBER FILTER OIL

Bel-Ray Fiber Filter Oil este un spray lubrifiant ce a fost dezvoltat special pentru filtrele de aer din fibre. Ofera performanta si eficienta, capteaza si retine murdaria fara a restrictiona circulatia aerului. Bel-Ray Fiber Filter Oil este rezistent la apa si protejaza in conditii de umiditate.

 

Bel-Ray Fiber Filter Oil

BEL-RAY FOAM FILTER CLEANER & DEGREASER

Bel-Ray Foam Filter Cleaner & Degreaser este un spray degresant special creat pentru curatarea filtrelor de aer din spuma. Inlatura uleiul si murdaria din filtru, prevenind in acelasi timp deteriorarea celulelor de spuma – maximizand astfel durata de viata a filtrului. Acest degresat polivalent poate fi folosit si ca degresant universal sau de motor.

 

Bel-Ray Foam Filter Cleaner & Degreaser

SPRAY-URI DE LANT

 

BEL-RAY SUPER CLEAN CHAIN LUBE

Bel-Ray Super Clean Chain Lube este un spray de lubrifiat lantul ce utilizeaza cea mai recenta tehnologie Bel-Ray si ofera cel mai inalt grad de protectie anti-uzura pinioanelor si lantului. Creand un strat protector ce nu atrage murdaria sau nisipul, acesta pur si simplu NU ESTE ARUNCAT DE PE LANT atunci cand se utilizeaza conform instructiunilor. Este recomandat atat pentru lanturile fara garnituri, cat si pentru cele cu “O”, “X” sau “Z” ring ale motocicletelor de strada, off-road sau de curse.

 

Bel-Ray Super Clean Chain Lube

BEL-RAY BLUE TAC CHAIN LUBE

Bel-Ray Blue Tac Chain Lube este un spray performant de lubrifiat lantul, fiind destinat motocicletelor de strada, off-road sau de curse ce utilizeaza lanturi cu “O”, “X” sau “Z” ring. A fost special conceput pentru a nu fi aruncat de pe lant la viteze mari si pentru a proteja pinioanele si lantul, minimizand uzura. Contine agenti anti-rugina pentru a oferi protectie chiar si in conditii de umiditate.

 

Bel-Ray Blue Tac Chain Lube

PRODUSE PENTRU SERVICE

 

BEL-RAY 6 IN 1

Bel-Ray 6 in 1 este un spray multifunctional ce contine aditivi anti-uzura si creaza o pelicula rezistenta ce penetreaza si lubrifiaza. Bel-Ray 6 in 1 curata in timp ce lubrifiaza, protejaza impotriva ruginii si coroziunii, inlatura apa si reduce frecarea. Bel-Ray 6 in 1 nu afecteaza contactele electrice, vinilinul, lemnul sau vopseaua.

 

Bel-Ray 6 in 1

BEL-RAY ASSEMBLY LUBE

Bel-Ray Assembly Lube este un lubrifiant cu o concentratie mare de bisulfura de molibden, ideal de folosit in cazul dezasamblarii si asamblarii motorului. Proprietatile sale exceptionalele anti-uzura si de lubrifiere vor minimiza uzura in timpul demontarii si montarii. Adera la toate suprafetele metalice si ofera o lubrifiere optima pieselor nou montate, cum ar fi arborele cu came, la prima pornire a motorului. Previne insurubarea excesiva si permite aplicarea unei forte de strangere exacte. Rezistent la apa si la majoritatea acizilor si solutiilor alcaline, previne uzura si griparea suruburilor, componentelor fixate prin presare si a altor componente in miscare.

 

Bel-Ray Assembly Lube

BEL-RAY WATERPROOF GREASE

Bel-Ray Waterproof Grease este legendara vaselina performanta, destinata unor multiple utilizari. Rezistenta superioara la apa, chiar si la cea sarata, asigura protectie si etansare continua. Este perfecta pentru rulmentii de roata, bucsile si pivotii de bascula si pentru alte puncte ale sasiurilor de motocicleta, ATV, snowmobil sau barca ce necesita lubrifiere. Datorita formulei speciale, nu se topeste sau evapora. Stabilitatea mecanica ridicata si aditivii speciali anti-uzura protejaza si lubrifiaza rulmentii pentru o durabilitate si performanta optimizata.

 

Bel-Ray Waterproof Grease

BEL-RAY BRAKE & CONTACT CLEANER

Bel-Ray Brake & Contact Cleaner este un spray degresant formulat special pentru a curata si degresa toate suprafetele metalice. Acest produs unic curata componentele sistemului de franare si elimina rezidurile de carbon si ulei. Se usuca in cateva secunde, fara sa lase urme. Acest degresant cu multiple utilizari poate fi folosit pentru a curata contactele electrice, contactele magnetoului, intrerupatoarele, depunerile de pe bujii, componentele carburatoarelor, cutiile de viteze si alte piese ale motorului, inclusiv cele care solicita un spray cu uscare rapida. Nu va afecta majoritatea plasticelor.

 

Bel-Ray Brake & Contact Cleaner


Coş  

Nici un produs

Livrare 0,00 lei
TVA 0,00 lei
Total 0,00 lei

Prețurile includ TVA

Coş Plăteşte

FB::Share


Ajuta-ti prietenii sa afle despre aceasta pagina:

FB::Share